• slide 2
 • slide 1

Accessoires

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Vloerlift

vloerlift

De Vloerlift is een hoogwaardige en eenvoudig te installeren elektrische hoogteverstelling. De lift is uitgerust met een VESA schermbeugel welke geschikt is voor de montage van de meeste schermen. De vloerlift wordt dicht bij de muur geïnstalleerd waarna deze kan worden vastgemaakt met de instelbare muurbeugel. De vloerlift wordt geleverd met een afstandsbediening om het scherm in de gewenste hoogte te verstellen. De lift is verkrijgbaar in 2 versies:

 • Vloerlift Mini voor schermen tot 55” schermen
 • Vloerlift XL voor schermen van 55” tot 86” schermen

Bestel direct! Vanaf € 675,- excl. BTW

Verrijdbare hoogteverstelling

Verrijdbare hoogteverstelling

Ga voor flexibiliteit met een verrijdbare hoogteverstelling voor touchscreens. Het verrijdbare statief is geschikt voor schermen tot 120 kilogram. De hoogteverstelling beschikt over sterke hoogwaardige wielen waardoor uw touchscreen probleemloos van lokaal naar lokaal kan worden vervoert.

Let op: Indien u een hoogteverstelling besteld inclusief touchscreen leveren wij kosteloos een servicebeugel mee.

Bestel direct! Vanaf € 799,- excl. BTW

Tip & Touch

tip en touch

De Tip & Touch is speciaal ontwikkeld voor touch schermen (tot 65 inch) die ook in de tafelstand gebruikt zullen worden. Het statief op wielen heeft een elektrische hoogteverstelling van 660 - 1320 mm (hart scherm). In de vloerplaat is een kabelgat verwerkt om de kabels netjes door te voeren naar de vloer. De montagepunten zijn naar achteren op de vloerplaat verwerkt waardoor er grotere schermen gemonteerd kunnen worden tot 60 kg.

Bestel direct! Vanaf € 999,- excl. BTW

Swing

Predia Swing

De Swing heeft een elektrische hoogteverstelling van 500 mm voor (touch) displays tot 84 inch. Naast de hoogteverstelling kan de monitor handmatig met een 180° draaibeweging naar voren en weer naar de muur worden bewogen en in de voorste stand 90° worden gedraaid naar links en naar rechts. De Swing biedt hiermee de meeste flexibiliteit voor een optimale positionering van uw (touch) displays.

Voordelen:

 • Adaptief gebruik
 • Arbo-verantwoord gebruik
 • Eenvoudig te installeren
 • Universeel voor alle (touch) displays

Bestel direct! Vanaf € 799,- excl. BTW

Balancebox

BalanceBox

Met de BalanceBox kun je snel handmatig en moeiteloos een touchscreen op de juiste werk- en presenteerhoogte brengen, of je nu klein of groot bent, of in een (rol)stoel zit. Optimale bereikbaarheid en een continue prettige en vooral gezonde schrijf- en tekenhouding dragen bij aan een perfecte presentatie. Hoe werkt de BalanceBox? De BalanceBox is een ophangsysteem met ingebouwd veermechanisme dat zware gewichten zoals een touchscreen balanceert, zodanig dat deze “gewichtloos” lijkt. Handmatig op en neer bewegen wordt hierdoor kinderspel.

De BalanceBox is verkrijgbaar in 2 varianten: Balancebox 400 en Balance box 650. Voor zwakke wanden wordt de Balancebox floor support geadviseerd.

Bestel direct! Vanaf € 749,- excl. BTW

Hoogteverstellingen

 • Vloerlift
 • Verrijdbare hoogteverstelling
 • Tip & Touch
 • Swing
 • BalanceBox

Beeld & Geluid

PREDIA SLIM SOUNDBAR
PREDIA KOPTELEFOON
PREDIA CAM

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen.

Door de speciaal ontworpen Predia Soundbar beugel past deze naadloos onder de Predia Touchscreen oplossing. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia touchscreens!

Vermogen
60 watt
Aansluitingen
2x 3,5mm jack 1x Toslink / SPDIF
Frequentie
80Hz-20KHz
Indepance
4 OHM
Soundmodes
Music, Movie, Night
Afmetingen
W850 x D60 X H95 mm

Predia Slim soundbar

Bestel direct! Vanaf € 129,- excl. BTW

De Predia koptelefoon is een in hoogte verstelbare glanzend zwarte koptelefoon met zachte earpads die eventueel vervangen kunnen worden.

De koptelefoon heeft een kabellengte van 2 m. en is voorzien van een 3.5mm jack plug.

Predia koptelefoon

Bestel direct! € 6,50 excl. BTW

Met deze documentcamera (ook wel vizualiser) kunt u direct en real-time afbeeldingen van elk object weergeven op een interactief presentatiemiddel zodat de hele klas deze groot kan zien. De Predia Cam is aan te sluiten op PC, notebook of heel eenvoudig direct op een beamer of touchscreen.

Met de Predia Cam creëert u eigen lesmateriaal dat exact aansluit bij het onderwerp en de belevingswereld van de leerlingen!

De Predia documentcamera’s zijn compact en eenvoudig te bedienen. Bovendien kunnen de beelden bewerkt en verfraaid worden en daarna opgeslagen worden.

Kenmerken:

 • Verkrijgbaar in 3 fraai vormgegeven uitvoeringen
 • Handige bedieningsknoppen en compleet bedieningsmenu
 • Groot beeldbereik tot A3 formaat
 • HDMI, VGA en USB aansluitmogelijkheden
 • Interne Memorycard
 • Hoge kwaliteit lamp en lens (5,0 Megapixel) voor scherp beeld, ook bij optimale zoom
 • Snelle reactietijd, beeld stabiliseert direct na zoom
Download brochure
PREDIA Cam- 100
PREDIA Cam-100

€ 399,- excl. BTW

Bestel direct!
PREDIA Cam- 200
PREDIA Cam-200

€ 498,- excl. BTW

Bestel direct!
PREDIA Cam- 051
PREDIA Cam-051

€ 999,- excl. BTW

Bestel direct!

Draadloze connectie

Draadloos connectie maken met een touchscreen of presentatiescherm? Dat kan op verschillende manieren. Hieronder een aantal opties. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.
WIDI/MIRACAST
BARCO CLICKSHARE
CHROMECAST
APPLE TV
WEPRESENT

Widi en Miracast zijn technieken/standaarden die het mogelijk maken een directe verbinding op te zetten tussen een touchscreen of digibord en een device (laptop, tablet, mobiele telefoon) dat deze technologie ondersteunt.

Via deze verbinding kunt u het beeld van uw device spiegelen en content direct streamen. De meeste Predia devices maken gebruik van deze techniek.

De oplossing voor professioneel draadloos presenteren. Met één druk op de knop device onafhankelijk presenteren. Bijvoorbeeld in de boardroom bij bestuurskantoren.

Clickshare bestaat uit een ontvanger die wordt aangesloten op het scherm en kleine draadloze zendertjes (presentatie buttons) die in de USB-poort van de laptop of tablet worden gestoken. Het beeld wordt vervolgens draadloos verzonden naar het scherm, zonder gedoe met kabels, verkeerde aansluitingen etc.

Predia Barco Clickshare

Voordelen:

 • Geen gaten in de tafel of inprikpunt op de wand
 • Geen kabel issues, aansluiting scherm doet er immers niet toe
 • Software wordt direct vanaf de presentatie button gestart
 • Plug&Play, dus geen complexe IT
 • Meerdere presentaties op 1 scherm, uit te breiden met 5 buttons
 • Ondersteuning voor vrijwel alle devices en platforms

Bestel direct! Bel me terug

De Google Chromecast is een hdmi-stick die een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Android device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Android device spiegelen en content streamen.

Apple TV is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Apple device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Apple device spiegelen en content streamen.

De WePresent is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Windows device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Windows device spiegelen en content streamen.

Overig

PREDIA OPS PC
PREDIA PLUGIN

Deze Predia OPS PC past perfect in de gehele Predia Touchscreen Lineup. De PC schuift in het OPS slot achter het scherm en vormt een geheel geïntegreerd systeem zonder extra bekabeling voor beeldoverdracht en audio.

De PC is direct aangesloten op de knoppen en USB-poorten aan de voorzijde van het scherm (o.a. makkelijk voor presenter, USB-stick, draadloos toetsenbord en muis) en gaat automatisch aan/uit als het touchscreen aan/uitgezet wordt. Door gebruik te maken van de HDMI out op de OPS is een HDMI splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS is beschikbaar in 2 verschillende uitvoeringen.

Predia OPS PC

Specificaties:

 • Processor: Intel Core i3 of i5 processor
 • Geheugen: 4 GB geheugen
 • Opslag: 128 SSD of 500 GB HDD
 • Operating system: Windows 10
 • Wifi: AC/ B/G/N
 • Netwerk: 1000Mbit - RJ45
 • Aansluitingen: 4x USB 2.0 / 2x USB 3.0 / 1x HDMI uitgang/ 1x VGA uitgang / microfoon uitgang / koptelefoon uitgang
 • Garantie: 3 jaar pickup & return
Bestel direct! Vanaf € 539,- excl. BTW

Maak uw scherm of bord nog toegankelijker met een PlugIn punt. Zo kan bijvoorbeeld een gastspreker via een vast punt bekabeld zijn device aansluiten en een presentatie geven zonder allerlei onhandige verlengsnoeren.

Er zijn diverse mogelijkheden om een PlugIn samen te stellen, denk hierbij aan USB, HDMI, VGA schakelaar of volumeknop.

Predia OPS PC
Bel me terug Vanaf € 99,- excl. BTW