• slide 2
 • slide 1

Accessoires

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Wandlift

Wandlift

De Predia wandlift is een hoogwaardige elektrische hoogteverstelling met elegante uitstraling. Door de Piezo techniek anti-collision stopt de lift automatisch bij het merken van weerstand, hierdoor is de lift uitermate veilig. De wandlift wordt standaard geleverd met montage beugel voor het scherm en soundbar beugel. Tevens is een viervoudige stekkerdoos voor gemonteerd in de bergruimte en is de lift uitgevoerd met een bekabelde hoog/laag afstandsbediening. Beschikbare accessoires:

 • Pen tray geschikt voor montage onder het touchscreen
 • Afsluitbare afdekkap voor bergruimte
 • Ophanghaak t.b.v. bekabeling
 • Vijf vlaks whiteboard oplossing Emaille staal
 • Vergrootte wandmontage voor zwakke wanden
 • Voetbediening / IR afstandsbediening

Verrijdbare oplossing (Trolley)

Verrijdbare oplossing

De Predia Trolley is een hoogwaardige elektrische hoogteverstelling op een verrijdbaar onderstel. Het onderstel van de lift is uitgerust met 4 zwenkwielen waarvan 2 voorzien zijn van een rem. Door de diameter van 75 mm zijn obstakels zoals drempels geen enkele belemmering. De trolley beschikt over een opbergoplossing achter het scherm waar bijvoorbeeld een SFF pc gemonteerd kan worden. Tevens is er een voorziening getroffen voor een NUC (VESA 10x10). Beschikbare accessoires:

 • Pen tray geschikt voor montage onder het touchscreen
 • Afsluitbare afdekkap voor bergruimte
 • Toetsenbord plateau
 • Ophanghaak t.b.v. bekabeling
 • Vijf vlaks whiteboard oplossing Emaille staal
 • Voetbediening / IR afstandsbediening

Tip & Touch

tip en touch

De Tip & Touch is speciaal ontwikkeld voor touch schermen (tot 65 inch) die ook in de tafelstand gebruikt zullen worden. Het statief op wielen heeft een elektrische hoogteverstelling van 660 - 1320 mm (hart scherm). In de vloerplaat is een kabelgat verwerkt om de kabels netjes door te voeren naar de vloer. De montagepunten zijn naar achteren op de vloerplaat verwerkt waardoor er grotere schermen gemonteerd kunnen worden tot 60 kg.

Bestel direct! Vanaf € 999,- excl. BTW

Swing

Predia Swing

De Swing heeft een elektrische hoogteverstelling van 500 mm voor (touch) displays tot 84 inch. Naast de hoogteverstelling kan de monitor handmatig met een 180° draaibeweging naar voren en weer naar de muur worden bewogen en in de voorste stand 90° worden gedraaid naar links en naar rechts. De Swing biedt hiermee de meeste flexibiliteit voor een optimale positionering van uw (touch) displays.

Voordelen:

 • Adaptief gebruik
 • Arbo-verantwoord gebruik
 • Eenvoudig te installeren
 • Universeel voor alle (touch) displays

Bestel direct! Vanaf € 799,- excl. BTW

Balancebox

BalanceBox

Met de BalanceBox kun je snel handmatig en moeiteloos een touchscreen op de juiste werk- en presenteerhoogte brengen, of je nu klein of groot bent, of in een (rol)stoel zit. Optimale bereikbaarheid en een continue prettige en vooral gezonde schrijf- en tekenhouding dragen bij aan een perfecte presentatie. Hoe werkt de BalanceBox? De BalanceBox is een ophangsysteem met ingebouwd veermechanisme dat zware gewichten zoals een touchscreen balanceert, zodanig dat deze “gewichtloos” lijkt. Handmatig op en neer bewegen wordt hierdoor kinderspel.

De BalanceBox is verkrijgbaar in 2 varianten: Balancebox 400 en Balance box 650. Voor zwakke wanden wordt de Balancebox floor support geadviseerd.

Bestel direct! Vanaf € 749,- excl. BTW

Hoogteverstellingen

 • Wandlift
 • Verrijdbare hoogteverstelling
 • Tip & Touch
 • Swing
 • BalanceBox

Beeld & Geluid

PREDIA SLIM SOUNDBAR
PREDIA KIDS HEADPHONE
PREDIA OPS

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen.

Door de speciaal ontworpen Predia Soundbar beugel past deze naadloos onder de Predia Touchscreen oplossing. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia touchscreens!

Vermogen
80 watt
Aansluitingen
3,5mm jack & Toslink / SPDIF
Frequentie
60Hz-20KHz
Indepance
4 OHM
Soundmodes
Music, Movie, Night
Afmetingen
B900 x H120 X D79 mm
Model
SP-815
Predia Slim soundbar

 

Bestel direct! Vanaf € 129,- excl. BTW

Predia Kids Headphone

De Predia Kids Headphone is de perfecte koptelefoon voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig, flexibel, sterk, zacht, comfortabel, functioneel, in hoogte verstelbaar, cool, en het geluid is beperkt tot maximaal 85dB. De koptelefoon is voorzien van Share-Port, zodat meerdere kinderen tegelijkertijd het geluid kunnen horen zonder tussenkomst van een splitter. De aansluiting is een 1.2mtr afneembare 3.5mm jack kabel. De kabel is voorzien van een microfoon.

Predia kids headphone

 

Bestel direct! € 16,50,- excl. BTW

De ingebouwde alleskunner

Met de Predia OPS Module tover je het Predia Touchscreen om in een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en met de handige HDMI-out is een HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Modules zijn voorzien van een krachtige Intel-processor, uitsluitend A-Merk componenten, SSD-opslag en Ultra HD grafische kaart.

Bestel direct! Bekijk specificaties

Predia OPS

 

Vanaf € 539,- excl. BTW

Draadloze connectie

Draadloos connectie maken met een touchscreen of presentatiescherm? Dat kan op verschillende manieren. Hieronder een aantal opties. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.
WIDI/MIRACAST
BARCO CLICKSHARE
CHROMECAST
APPLE TV
WEPRESENT

Widi en Miracast zijn technieken/standaarden die het mogelijk maken een directe verbinding op te zetten tussen een touchscreen of digibord en een device (laptop, tablet, mobiele telefoon) dat deze technologie ondersteunt.

Via deze verbinding kunt u het beeld van uw device spiegelen en content direct streamen. De meeste Predia devices maken gebruik van deze techniek.

De oplossing voor professioneel draadloos presenteren. Met één druk op de knop device onafhankelijk presenteren. Bijvoorbeeld in de boardroom bij bestuurskantoren.

Clickshare bestaat uit een ontvanger die wordt aangesloten op het scherm en kleine draadloze zendertjes (presentatie buttons) die in de USB-poort van de laptop of tablet worden gestoken. Het beeld wordt vervolgens draadloos verzonden naar het scherm, zonder gedoe met kabels, verkeerde aansluitingen etc.

Predia Barco Clickshare

Voordelen:

 • Geen gaten in de tafel of inprikpunt op de wand
 • Geen kabel issues, aansluiting scherm doet er immers niet toe
 • Software wordt direct vanaf de presentatie button gestart
 • Plug&Play, dus geen complexe IT
 • Meerdere presentaties op 1 scherm, uit te breiden met 5 buttons
 • Ondersteuning voor vrijwel alle devices en platforms

Bestel direct! Bel me terug

De Google Chromecast is een hdmi-stick die een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Android device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Android device spiegelen en content streamen.

Apple TV is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Apple device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Apple device spiegelen en content streamen.

De WePresent is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Windows device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Windows device spiegelen en content streamen.