• slide 2
  • slide 1

Beeld en geluid

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Predia Slim Soundbar

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen.

Door de speciaal ontworpen Predia Soundbar beugel past deze naadloos onder de Predia Touchscreen oplossing. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia touchscreens!


Vermogen
80 watt
Aansluitingen
3,5mm jack & Toslink / SPDIF
Frequentie
60Hz-20KHz
Indepance
4 OHM
Soundmodes
Music, Movie, Night
Afmetingen
B900 x H120 X D79 mm
Model
SP-815

Waar te koop?

Predia Kids Headphone

De Predia Kids Headphone is de perfecte koptelefoon voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig, flexibel, sterk, zacht, comfortabel, functioneel, in hoogte verstelbaar, cool, en het geluid is beperkt tot maximaal 85dB. De koptelefoon is voorzien van Share-Port, zodat meerdere kinderen tegelijkertijd het geluid kunnen horen zonder tussenkomst van een splitter. De aansluiting is een 1.2mtr afneembare 3.5mm jack kabel. De kabel is voorzien van een microfoon.


Waar te koop?

De ingebouwde alleskunner

Met de Predia OPS Module tover je het Predia Touchscreen om in een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en met de handige HDMI-out is een HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Modules zijn voorzien van een krachtige Intel-processor, uitsluitend A-Merk componenten, SSD-opslag en Ultra HD grafische kaart.

Waar te koop? Download brochure