• slide 2
  • slide 1

Beeld en geluid

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Predia Display

De professionele oplossing voor scholen en bedrijven

De Predia Display is ideaal voor toepassingen in zowel het onderwijs als zakelijke omgevingen. Deze 55" Ultra HD non-touch professional display is gebouwd om 7 dagen in de week 18 uur per dag te werken. Zeer geschikt dus voor narrowcasting, maar ook voor bijvoorbeeld presentatie- en vergaderruimtes. Met de optionele PC-module (een compacte maar volwaardige ingebouwde PC) maak je er een complete werkplek van. Daarnaast is het scherm aan de achterkant voorzien van een VESA-beugel waaraan je heel eenvoudig je eigen micro-PC of Android box monteert. De Predia display wordt geleverd met met 3 jaar on-site garantie.


Beschikbare formaat
55"
Type display
LG D-LED 18x7
Resolutie
3840x2160 Ultra HD 4K@60Hz
Helderheid
350cd/m2
Contrast ratio
1200:1
Responstijd
6MS
OPS Slot
Montage mogelijkheid voor extern device
100x100 VESA
Geluid
2x 5 watt speakers
Aansluitingen
2x HDMI 2.0, 1x DP 1.2, 2x DVI-D, VGA, USB2.0 line-in, line-out, RS232 in/out by RJ45
Afmetingen (B x H x D)
1243.2 x 714 x 69.6 mm
Gewicht
18 KG
VESA
400x400
Certificaten
CE,EMC- CE,LVD-FCC-ERP - CB - ROHS

Waar te koop? Download brochure

Predia Slim Soundbar

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen.

Door de speciaal ontworpen Predia Soundbar beugel past deze naadloos onder de Predia Touchscreen oplossing. Hij beschikt over een AUTO-ON/OFF functie. zodra de Soundbar een signaal detecteert gaat deze automatisch aan. Na het gebruik zal de Soundbar automatisch binnen 1 uur weer uit gaan. Daarnaast kent de Soundbar GEEN afstandsbediening of knoppen meer en is dus te bedienen via het Touchscreen. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia Touchscreens!


Vermogen
80 watt
Aansluitingen
3,5mm Jack
Frequentie
60Hz-20KHz
Indepance
4 OHM
Soundmodes
Klassikaal
Afmetingen
B900 x H120 X D79 mm
Model
SP-815

Waar te koop?

Predia Kids Headphone

De Predia Kids Headphone is de perfecte koptelefoon voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig, flexibel, sterk, zacht, comfortabel, functioneel, in hoogte verstelbaar, cool, en het geluid is beperkt tot maximaal 85dB. De koptelefoon is voorzien van Share-Port, zodat meerdere kinderen tegelijkertijd het geluid kunnen horen zonder tussenkomst van een splitter. De aansluiting is een 1.2mtr afneembare 3.5mm jack kabel. De kabel is voorzien van een microfoon.


Waar te koop?

De ingebouwde alleskunner

Met de nieuwe Predia PC Module met Gen 8 Intel-processor over je het Predia Touchscreen om in een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en met de handige HDMI-out is een HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Modules zijn voorzien van een krachtige Gen 8 Intel-processor, uitsluitend A-Merk componenten, USB-C aansluiting, SSD-opslag en Ultra HD grafische kaart.

Waar te koop? Download brochure