• slide 2
  • slide 1

Beeld en geluid

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Predia PC Module

De ingebouwde alleskunner

Met de nieuwe Predia PC Module met Gen 8 Intel-processor tover je het Predia Touchscreen om in een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en met de handige HDMI-out is een HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Modules zijn voorzien van een krachtige Gen 8 Intel-processor, uitsluitend A-Merk componenten, USB-C aansluiting, SSD-opslag en Ultra HD grafische kaart.

Waar te koop? Download de leaflet

Predia Cam

Iedereen perfect in beeld

De Predia Cam is een kwaliteitscamera die speciaal is ontwikkeld voor grootformaat schermen. Met een magneet klik je hem zo op je Predia touchscreen of display, zonder gereedschap. De Predia Cam heeft een lensresolutie van 8 megapixels en een framerate van 60 fps en staat daarmee garant voor haarscherpe en vloeiende beelden. Dankzij de grote lenshoek en de Fixed Focus-functie krijg je de hele klas of vergadertafel perfect in beeld.


Waar te koop? Download de leaflet

Predia Speakerphone

Glashelder geluid

De Predia Speakerphone is uitgerust met een 6 mic omnidirectional microphone array (radius: 5 meter) en een speaker van 5 watt. Zij zorgen samen voor dat glasheldere geluid dat zo belangrijk is tijdens jouw les of vergadering. Dankzij een ingebouwde accu is de Predia Speakerphone draadloos tot 8 uur te gebruiken, ook met het volume op maximaal. Opladen doe je heel eenvoudig via USB type C of zelfs draadloos door middel van Qi.


Waar te koop? Download de leaflet

Predia Kids Headphone

Perfect voor kinderen

De Predia Kids Headphone is de perfecte koptelefoon voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig, flexibel, sterk, zacht, comfortabel, functioneel, in hoogte verstelbaar, cool, en het geluid is beperkt tot maximaal 85dB. De koptelefoon is voorzien van Share-Port, zodat meerdere kinderen tegelijkertijd het geluid kunnen horen zonder tussenkomst van een splitter. De aansluiting is een 1.2mtr afneembare 3.5mm jack kabel. De kabel is voorzien van een microfoon.


Waar te koop?