• slide 2
  • slide 1

Draadloze connectie

Onze interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt in dat opzicht veel extra’s voor een ultieme ervaring. Zakelijk en educatief!

Predia Share Dongle

Speciaal voor de Predia Touch Flow heeft Predia de Predia Share Dongle. Sluit de USB dongle aan op je device en start direct de presentatie!


Geen stress meer bij het zoeken van de juiste kabel of verloopadapter! De dongle is geschikt voor zowel Windows als Mac OS devices.


Waar te koop?

Barco Clickshare

De oplossing voor professioneel draadloos presenteren. Met één druk op de knop device onafhankelijk presenteren. Bijvoorbeeld in de boardroom bij bestuurskantoren.


Clickshare bestaat uit een ontvanger die wordt aangesloten op het scherm en kleine draadloze zendertjes (presentatie buttons) die in de USB-poort van de laptop of tablet worden gestoken. Het beeld wordt vervolgens draadloos verzonden naar het scherm, zonder gedoe met kabels, verkeerde aansluitingen etc.

Voordelen:

  • Geen gaten in de tafel of inprikpunt op de wand
  • Geen kabel issues, aansluiting scherm doet er immers niet toe
  • Software wordt direct vanaf de presentatie button gestart
  • Plug&Play, dus geen complexe IT
  • Meerdere presentaties op 1 scherm, uit te breiden met 5 buttons
  • Ondersteuning voor vrijwel alle devices en platforms

Waar te koop?

Chromecast

De Google Chromecast is een hdmi-stick die een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Android device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Android device spiegelen en content streamen.


Waar te koop?

Apple TV

Apple TV is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Apple device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Apple device spiegelen en content streamen.


Waar te koop?

WePresent

De WePresent is een apparaat dat een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Windows device en een touchscreen of digibord.

Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Windows device spiegelen en content streamen.

Waar te koop?