Nieuws

Voor al het actuele Predia nieuws.

Nieuw: de Predia Touch Flow

De nieuwe Predia Touch Flow maakt lesgeven met het touchscreen nog vloeiender en intuïtiever. Het scherm reageert direct op elke aanraking met vinger of pen en je kunt er extreem snel op schrijven. Samen met de feedback van onze dagelijkse gebruikers hebben wij dit vooruitstrevende interactieve scherm ontwikkeld.

Slimme toepassingen

Door PCAP-technologie werkt het scherm net als dat van een smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om met de pen schrijven op het scherm terwijl je met je handpalm tegen het scherm leunt of een liniaal of geodriehoek op het scherm drukt. 

Garantie & service

Standaard wordt bij dit scherm 5 jaar volledige onsite-garantie geleverd. Deze garantie dekt alle onderdelen en servicekosten, hiervoor worden geen additionele kosten in rekening gebracht. Voor het monteren en onderhouden van Predia-oplossingen bij jou op school hebben wij een eigen team van servicespecialisten in huis. 

Over Predia

Predia is al jaren de keuze van vele honderden scholen in het primair onderwijs. Predia gebruikt uitsluitend topkwaliteit componenten van LG en andere A-merken.Voor het monteren en onderhouden van Predia-oplossingen bij jou op school staat een eigen team klaar van servicespecialisten.

Meer weten over de Predia Touch Flow?

Media
  • waarom-predia