Nieuws

Voor al het actuele Predia nieuws.

Nieuw en exclusief bij Predia: gratis apps van Meester Dennis

Goed nieuws voor leraren die in de klas graag werken met leuke educatieve applicaties: vanaf nu stellen we 17 van die apps gratis beschikbaar via onze Predia touchscreens Flow, Swift en Ultra plus. Ontwikkeld door de enige echte Meester Dennis, exclusief voor Predia-gebruikers.

Zo leuk kan leerzaam zijn!

Meester Dennis – in het dagelijks leven: Dennis van Duin – is een bekende naam in het primair onderwijs. Naast het feit dat hij zelf leerkracht is (en dus de lespraktijk kent), ontwikkelt hij aantrekkelijke educatieve software voor kinderen van drie tot twaalf. Met een klein team van ontwikkelaars bouwt hij toegankelijke apps die geschikt zijn voor zowel tablets als touchscreens. De kracht van deze applicaties is dat ze het onderwijsleerproces van kinderen optimaal ondersteunen, door zo dicht mogelijk in de buurt te blijven van de leerlijnen van de SLO.

Onlangs is Predia een samenwerking aangegaan met Meester Dennis. De Meester Dennis-apps die we nu exclusief gratis beschikbaar stellen aan gebruikers van Predia Flow, Swift en Ultra plus, werden voorheen betaald aangeboden via de Google Play Store en de Apple App Store. Binnen de samenwerking gaat Meester Dennis ons ook helpen onze bestaande apps te upgraden.

Klik hier voor meer informatie over de 17 gratis apps.

Media
  • 04_nieuws-2021-meester-dennis-2-482x520