Nieuws

Voor al het actuele Predia nieuws.

De familie laadoplossingen uitgebreid! Nieuwe Predia Cart 24 UV-C

Vanaf nu is de Predia Cart ook verkrijgbaar voor 24 devices. Een mooie toevoeging op de reeds bestaande Predia Cart 36 en Wallcab en zeer geschikt voor gebruik in het onderwijs of bij bedrijven. Alle apparaten kun je hierin veilig samen opbergen, opladen, desinfecteren en vervoeren. Deze compacte versie is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes of groepen. De kar beschikt, net als de Predia Cart 36, over een aantal fijne features.

Altijd klaar voor gebruik

Zo is de oplaadkar ideaal voor het veilig opbergen, opladen, vervoeren en desinfecteren van devices. De kar beschikt namelijk over een UV-C lamp die tijdens het laden 99% van de virussen en bacteriën inactief maakt.

Veilig en gebruiksvriendelijk design

Dankzij een aantal unieke features in het design is de Predia Cart zeer geschikt voor veilig gebruik. Zo heeft de oplaadkar afgeronde en verstevigde hoeken en geïntegreerde handgrepen waardoor bij het verplaatsen van de kar handen niet bezeerd kunnen worden. Daarnaast kan dankzij de dubbele scharnieren de deur helemaal omgeklapt worden wat nog meer ruimte bespaard. De grote wielen zorgen ervoor dat de kar makkelijk verplaatst kan worden.

Gemakkelijk opladen

Voor de Predia Cart heb je geen speciale voorzieningen nodig. Je sluit de oplaadkar gewoon aan op een stopcontact.

Klik hier voor alle voordelen van de Predia laadoplossingen.

Media
  • Predia_cart_24_nieuw_2