Veelgestelde vragen

Hulp nodig met je Predia-product? We hebben veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Naar de vragen

Wij staan klaar om je te helpen

Met een Predia-product kies je voor volop functionaliteit, bedieningsgemak en een feilloze werking. Wij staan voor hoge kwaliteit en bieden heldere garanties waarop je ons altijd kunt aanspreken. Kom je in het gebruik toch problemen tegen? Laat het ons weten; wij helpen je graag!

Neem contact op

De voordelen van Predia

Wanneer je een touchscreen aanschaft, wil je zekerheid dat je alle functionaliteiten volledig kunt benutten. Dat betekent: gemakkelijk in bediening en betrouwbaar in gebruik. Predia biedt daarom de volgende garanties waar je ons op mag aanspreken.

Wij bewaken de kwaliteit

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties op locatie.

Complete garantie

Op onze touchscreens geven wij standaard 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd. Deze garantieperiode kun je tegen een bescheiden meerprijs uitbreiden tot 5 jaar.

Gratis reparatie op locatie

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. 

Gratis technische inventarisatie

Het installeren van Predia touchscreens doen we zelf, in eigen beheer. We hanteren hiervoor een gunstig vast tarief per scherm, overal in Nederland. Bestel je meerdere schermen tegelijk, dan profiteer je zelfs van een extra voordelig tarief.