Hoe krijg ik beeld op een tweede aangesloten scherm?

• Stel schermduplicatie in: druk gelijktijdig op de Windows-toets en de P-toets en kies 'Dupliceren'.
  • Stuur jij je touchscreen aan met een Chromebook? Volg dan de volgende stappen:
    1. Selecteer de tijd in de rechterbenedenhoek.
    2. Selecteer 'Instellingen'.
    3. Klik in het gedeelte 'Apparaat' op 'Schermen'
    4. Selecteer 'Intern beeldscherm mirroren'. Je scherm wordt dan weergeven op alle aangesloten beeldschermen.
    5. Tip: Houd de toets 'Helderheid verlagen' ingedrukt als je het Chromebook-scherm alleen op je eigen beeldscherm wilt bekijken.