Waarom reageert mijn pen niet op mijn digibord?

• Stuur jij je digibord aan met een Windows-device? Check dan of de juiste driver voor het bord is geïnstalleerd en opgestart. Je zou de driver rechts onderin de Windows-taakbalk terug moeten vinden in de vorm van een icoontje. Is er geen driver opgestart, dan kun je deze hier downloaden en vervolgens installeren.
  • Controleer of je computer en je digibord met elkaar verbonden zijn met een USB-kabel (let op: dit is dus niet de VGA-kabel, die is alleen voor beeld).
  • Blijft het probleem na deze stappen bestaan? Bel dan de servicedesk: 074-240 46 66