Hoe pas ik de helderheid van mijn touchscreen aan?

Dit kun je op twee manieren doen:

1. Met de afstandsbediening van je touchscreen:
    Rechts naast de volumeregelaar zit een regelaar voor de helderheid van je scherm.
  2. Vanuit het Android Home-menu van je touchscreen:
    Kies 'Instellingen' en dan 'Oogbescherming'. Hier vind je drie knoppen waarmee je kunt kiezen voor:
    • Het instellen van een sensor die het licht van de ledpanelen dimt als je op het scherm schrijft en weer laat oplichten als je het scherm even niet gebruikt.
    • Een ingebouwde lichtsensor die het omgevingslicht meet en de hoeveelheid licht van de ledpanelen hierop afstemt.
    • Een blauwlichtfilter dat harde tinten uit het beeld kan filteren.