Error rendering template

Met Predia komt de boodschap beter over

Predia staat voor goede en betaalbare ICT-oplossingen die je helpen presenteren, vergaderen, lesgeven en communiceren. Onze productontwikkelaars kijken heel goed naar wat jij belangrijk vindt als het gaat om gebruiksgemak en functionaliteit. In de productie gebruiken we alleen de beste componenten en zien we streng toe op kwaliteit. Resultaat: met Predia werk je sneller en makkelijker, en heb je een wereld aan mogelijkheden om je boodschap beter over te brengen.

Demo aanvraag

PREDIA

Onze producten

Het hart van het Predia-assortiment wordt gevormd door touchscreens in verschillende afmetingen en met uiteenlopende specificaties. Naast touchscreens bieden we diverse accessoires om het werken met je Predia nog leuker en effectiever te maken.

Touchscreens Accessoires

VOORDEEL 1

Boordevol functionaliteiten waar je echt iets aan hebt

Predia touchscreens zijn ideaal voor iedereen die op een eigentijdse manier wil presenteren of lesgeven. Ze bieden veel meer mogelijkheden dan een simpel scherm met een beamer of HDMI-aansluiting. En dat zonder functionaliteiten waar je toch niets mee doet; de balans is precies goed. Zo wordt presenteren of lesgeven eenvoudiger en doeltreffender dan ooit. Om jou als gebruiker te helpen de functionaliteiten optimaal te benutten, komen we graag langs bij jouw bedrijf of onderwijsinstelling voor een instructie op locatie. Daarnaast bieden wij via gespecialiseerde partners trainingen aan om je te helpen alles uit je Predia-aankoop te halen.

Bekijk ons trainingsaanbod

VOORDEEL 2

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij Predia staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Dat kunnen wij als geen ander, doordat we het complete proces beheren en controleren – van ontwikkeling, productie en transport tot en met verkoop en de installatie bij jou op locatie. Dankzij deze unieke mate van ketenbeheersing kunnen wij onze producten ook écht scherp prijzen. En dat allemaal met de zekerheid van excellente service op maat. Wat wil je nog meer?

Meer over onze service