Over Predia

Onze Predia touchscreens zijn technisch heel geavanceerd; een gevolg van jaren ervaring en doorontwikkeling.

Met Predia komt de boodschap beter over

Predia staat voor goede en betaalbare ICT-oplossingen die je helpen presenteren, vergaderen, lesgeven en communiceren. Onze productontwikkelaars kijken heel goed naar wat jij belangrijk vindt als het gaat om gebruiksgemak en functionaliteit. In de productie gebruiken we alleen de beste componenten en zien we streng toe op kwaliteit. Resultaat: met Predia werk je sneller en makkelijker, en heb je een wereld aan mogelijkheden om je boodschap beter over te brengen.

Demo aanvraag

PREDIA

Onze producten

Het hart van het Predia-assortiment wordt gevormd door touchscreens in verschillende afmetingen en met uiteenlopende specificaties. Naast touchscreens bieden we diverse accessoires om het werken met je Predia nog leuker en effectiever te maken.

Touchscreens Accessoires

Boordevol functionaliteiten waar je echt iets aan hebt

Predia touchscreens zijn ideaal voor iedereen die op een eigentijdse manier wil presenteren of lesgeven. Ze bieden veel meer mogelijkheden dan een simpel scherm met een beamer of HDMI-aansluiting. En dat zonder functionaliteiten waar je toch niets mee doet; de balans is precies goed. Zo wordt presenteren of lesgeven eenvoudiger en doeltreffender dan ooit. Om jou als gebruiker te helpen de functionaliteiten optimaal te benutten, komen we graag langs bij jouw bedrijf of onderwijsinstelling voor een instructie op locatie. Daarnaast bieden wij via gespecialiseerde partners trainingen aan om je te helpen alles uit je Predia-aankoop te halen.

Bekijk ons trainingsaanbod

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij Predia staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Dat kunnen wij als geen ander, doordat we het complete proces beheren en controleren – van ontwikkeling, productie en transport tot en met verkoop en de installatie bij jou op locatie. Dankzij deze unieke mate van ketenbeheersing kunnen wij onze producten ook écht scherp prijzen. En dat allemaal met de zekerheid van excellente service op maat. Wat wil je nog meer?

Meer over onze service

De voordelen van Predia

Wanneer je een touchscreen aanschaft, wil je zekerheid dat je alle functionaliteiten volledig kunt benutten. Dat betekent: gemakkelijk in bediening en betrouwbaar in gebruik. Predia biedt daarom de volgende garanties waar je ons op mag aanspreken.

Wij bewaken de kwaliteit

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties op locatie.

Complete garantie

Op onze touchscreens geven wij standaard voor het onderwijs 5 jaar en zakelijk 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd.

Gratis reparatie op locatie

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. 

Technische inventarisatie

Het installeren van Predia touchscreens doen we zelf, in eigen beheer. We hanteren hiervoor een gunstig vast tarief per scherm, overal in Nederland. Bestel je meerdere schermen tegelijk, dan profiteer je zelfs van een extra voordelig tarief.