Vraag een demo aan met één van onze experts


Vraag een demo aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je zelf eens zien wat onze Predia's allemaal kunnen. Vraag dan een demo aan en onze experts vertellen je er graag meer over.


De voordelen van Predia

Wanneer je een touchscreen aanschaft, wil je zekerheid dat je alle functionaliteiten volledig kunt benutten. Dat betekent: gemakkelijk in bediening en betrouwbaar in gebruik. Predia biedt daarom de volgende garanties waar je ons op mag aanspreken.

Wij bewaken de kwaliteit

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties op locatie.

Complete garantie

Op onze touchscreens geven wij standaard voor het onderwijs 5 jaar en zakelijk 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd.

Gratis reparatie op locatie

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. 

Technische inventarisatie

Het installeren van Predia touchscreens doen we zelf, in eigen beheer. We hanteren hiervoor een gunstig vast tarief per scherm, overal in Nederland. Bestel je meerdere schermen tegelijk, dan profiteer je zelfs van een extra voordelig tarief.