• slide 1
  • slide 2
  • slide 3

Software

Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens en tablets krijgen pas écht effect als ze eenvoudig in gebruik en praktisch toepasbaar zijn. De Predia software blinkt daar in uit.

Predia Qloud

De slimste online whiteboardsoftware

Predia Qloud is de eerste online whiteboardsoftware die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt. Predia Qloud kan dus altijd, overal en op elk device gebruikt worden.

Predia Qloud
SIMPEL IN GEBRUIK
PLATFORM ONAFHANKELIJK
NIEUWSTE TECHNOLOGIE
ONLINE SAMENWERKEN
Predia Qloud is simpel te gebruiken en wordt niet overspoeld met onnodige functies. Het werkblad, de knoppen naar de beschikbare functies en de sidebar met toegang tot een bibliotheek (met een grote hoeveelheid afbeeldingen en icons) zullen door de Windows-look-and-feel heel herkenbaar en intuïtief overkomen. Precies dat wat nodig is is beschikbaar zodat u snel aan de slag kunt met uw les of presentatie.
Gebruik Predia Qloud thuis op een iPad en integreer video’s of internetpagina’s, creëer digitale documenten, upload PPT’s en deel deze met anderen ongeacht of ze in Windows, Mac OS of Android werken. Zo kunt u overal uw eigen lessen of presentaties voorbereiden.
Predia Qloud maakt gebruik van de nieuwste web technology waardoor een snelle en stabiele gebruikerservaring gegarandeerd kan worden op elk device.
Omdat Predia Qloud online beschikbaar is, is de gecreëerde content altijd beschikbaar. Of u nu thuis, op school of onderweg bent, u kunt altijd een les of presentatie benaderen die door u is gemaakt of door een collega met u is gedeeld in de bibliotheek. Tegelijkertijd werken aan een document op verschillende plekken? Kinderen mee laat werken aan een les op het bord? Het is allemaal mogelijk. De enige vereiste is een up-to-date internet browser en een deugdelijke internetverbinding.

Licenties

Bij aanschaf van een interactief Predia scherm ontvangt u een Predia Qloud Basis licentie voor 1 gebruiker die toegang geeft tot de standaard whiteboardfuncties. Wilt u een stap verder gaan in het gebruik van de software door meerdere gebruikers toegang te geven, een eigen bibliotheek aan te maken of bestanden onderling uit te wisselen en zelfs hele bestanden te uploaden (bijv. Smartboard- en IWB-files)? Vraag dan een Premium of Schoollicentie aan. De software is online beschikbaar op Qloud.nu.

Afkoop (eenmalig)
Jaarlijks abonnement
90 dagen proeflicentie
10 gebruikers
gratis
gratis
Predia Qloud Basis
1 leerkracht
gratis*
gratis*
Predia Qloud Premium
5 leerkrachten
€249,-
€99,-
Predia Qloud Premium
10 leerkrachten
€479,-
€189,-
Predia Qloud Premium
15 leerkrachten
€699,-
€279,-
Predia Qloud Premium
20 leerkrachten
€919,-
€369,-
Predia Qloud Premium
25 leerkrachten
€1.149,-
€459,-
Predia Qloud Premium
>25 leerkrachten
op aanvraag
op aanvraag

*Bij aanschaf van een Predia interactief scherm.

Prijzen zijn exclusief BTW

Overzicht features & licenties (PDF) Start software

Predia Essentials

Maak gebruik van de 32 webbased educatieve tools. Allen even herkenbaar en op maat gemaakt voor het interactieve scherm. Ze vormen een welkome ondersteuning om uw leerlingen essentiële vaardigheden aan te leren. Gebruik de uitgebreide bibliotheek vol onderwijsgerelateerde instrumenten die lesgeven leuker en eenvoudiger maken. De leerkracht kan er direct mee aan de slag. De instrumenten zijn tevens via de bibliotheek individueel aan de Toolbar te koppelen.

Naar Predia Essentials

Predia Essentials