Software

Touchscreens bieden volop mogelijkheden om bijeenkomsten, trainingen en lessen interactief te maken. Met gebruiksvriendelijke software zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Update!

Nieuwe Update Predia Home voor de Predia Touch Ultra+

Beschik je over een Predia Touch Ultra+? Dan kun je nu een update downloaden waarmee je nog meer uit ons touchscreen haalt. In deze update zitten nieuwe features, zoals het instellingenmenu met een pincode beveiligen. Benieuwd naar de volledige lijst van nieuwe features en hoe je de update installeert? Lees het hier.

Predia Essentials

Handige tools voor in de klas

De Predia Essentials zijn 32 webbased educatieve tools voor het interactieve scherm. Ideaal om je leerlingen essentiële vaardigheden aan te leren. Deze tools draaiden op het bekende Adobe Flash. Maar zoals je misschien weet, loopt Flash op z’n laatste benen. Daarom zijn we druk bezig de Predia Essentials om te bouwen naar HTML5, zodat je ze weer kunt gebruiken. De eerste tien tools zijn intussen klaar. De volgende tools die binnenkort beschikbaar komen zijn Verjaardagstaart, TimeTimer en Geld Tellen (Kassa). Bekijk ze op: tools.predia.nl

Naar Predia Essentials

Predia Essentials