Software

Touchscreens bieden volop mogelijkheden om bijeenkomsten, trainingen en lessen interactief te maken. Met gebruiksvriendelijke software zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Predia Qloud

De slimste online whiteboardsoftware

Predia Qloud is de eerste online whiteboardsoftware die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt. Predia Qloud kan dus altijd, overal en op elk device gebruikt worden.

SIMPEL IN GEBRUIK
PLATFORM ONAFHANKELIJK
ONLINE SAMENWERKEN
Predia Qloud is simpel te gebruiken en wordt niet overspoeld met onnodige functies. Het werkblad, de knoppen naar de beschikbare functies en de sidebar met toegang tot een bibliotheek (met een grote hoeveelheid afbeeldingen en icons) zullen door de Windows-look-and-feel heel herkenbaar en intuïtief overkomen. Precies dat wat nodig is is beschikbaar zodat u snel aan de slag kunt met uw les of presentatie.
Gebruik Predia Qloud thuis op een iPad en integreer video’s of internetpagina’s, creëer digitale documenten, upload PPT’s en deel deze met anderen ongeacht of ze in Windows, Mac OS of Android werken. Zo kunt u overal uw eigen lessen of presentaties voorbereiden.
Omdat Predia Qloud online beschikbaar is, is de gecreëerde content altijd beschikbaar. Of u nu thuis, op school of onderweg bent, u kunt altijd een les of presentatie benaderen die door u is gemaakt of door een collega met u is gedeeld in de bibliotheek. Tegelijkertijd werken aan een document op verschillende plekken? Kinderen mee laat werken aan een les op het bord? Het is allemaal mogelijk. De enige vereiste is een up-to-date internet browser en een deugdelijke internetverbinding.

Start software

Predia Essentials

Handige tools voor in de klas

De Predia Essentials zijn 32 webbased educatieve tools voor het interactieve scherm. Ideaal om je leerlingen essentiële vaardigheden aan te leren. Deze tools draaiden op het bekende Adobe Flash. Maar zoals je misschien weet, loopt Flash op z’n laatste benen. Daarom zijn we druk bezig de Predia Essentials om te bouwen naar HTML5, zodat je ze weer kunt gebruiken. De eerste tien tools zijn intussen klaar. De volgende tools die binnenkort beschikbaar komen zijn Verjaardagstaart, TimeTimer en Geld Tellen (Kassa). Bekijk ze op: tools.predia.nl

Naar Predia Essentials

Predia Essentials