Software

Touchscreens bieden volop mogelijkheden om bijeenkomsten, trainingen en lessen interactief te maken. Met gebruiksvriendelijke software zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Nieuwe besturingssoftware voor Predia touchscreens

Predia Home OS

De besturingssoftware voor Predia touchscreens heeft een ingrijpende update gekregen. Predia Home OS is uitgebreid met een groot aantal nieuwe functies en features. Enkele highlights:

 • Zelf je eigen omgeving creëren. Je meestgebruikte apps, snelkoppelingen naar websites en tools altijd direct bij de hand.
 • Predia ScreenShare Pro. Deel draadloos het scherm van ieder willekeurig device op je Predia touchscreen.
 • Compleet nieuwe whiteboardsoftware. Werk nu ook met lijntjes- en ruitjespapier, een liniaal, een geodriehoek en meer.
 • Slimme pennen. De twee meegeleverde pennen onthouden twee kleuren en schrijven als op papier.
 • Praktische tools. Diverse handige tools, zoals een stopwatch, een timer en een 'beeldschijnwerper'.
 • Veilig werken. Installeer door Predia goedgekeurde apps en log automatisch uit bij het afsluiten van je touchscreen.

Het nieuwe besturingssysteem is geschikt voor Predia Touch Swift, Flow en Display 2.0 en kan worden voorzien van Predia Display Management System (DMS), waarmee je al je touchscreens centraal kunt beheren. De update is beschikbaar per 1 augustus 2021. Ter ondersteuning bij het eerste gebruik staan er een Snelstartkaart en een reeks instructievideo's klaar.

Download de Snelstartkaart

Instructievideo's over Predia Home OS

Bekijk de video's waarin Marco je alles vertelt over de mooie features van Predia Home OS.

Naar de overige video's

Al je schermen centraal beheren: ontdek het gemak van Predia DMS

Predia DMS

Je schermen één voor één handmatig voorzien van de laatste updates of apps? Die tijd is voorbij. Met Predia Display Management Service (DMS) doe je het allemaal in één keer.

Complete controle

Predia DMS geeft jou complete controle over alle schermen van je school of stichting. Vanaf jouw centrale locatie kun je alle schermen monitoren en op ingeplande tijden de laatste updates (ook op securitygebied) naar de schermen pushen. Zo weet je zeker dat alles altijd up-to-date is en dat per doelgroep de juiste apps op de schermen staan. Ook het distribueren van bestanden naar grote groepen touchscreens is met Predia DMS zo gebeurd.

Hulp op afstand

Met Predia DMS kun je ook heel eenvoudig op afstand hulp bieden aan leraren die vragen hebben over hun schermen. Na toestemming van de leraar kun je namelijk meekijken op zijn of haar scherm. Dat werkt heel efficiënt.

In één keer naar alle schermen

Je kunt Predia DMS eveneens gebruiken om de schoolbel via alle schermen te laten klinken, geheel automatisch op vooraf ingestelde tijden. Ook noodmeldingen of tekstberichten kun je in één keer op alle schermen laten zien.

Nog meer handige functies

 • Groepeer schermen per locatie, school of groep
 • Verander instellingen per scherm of per groep
 • Installeer apps zoals jij wilt: als bulk of per scherm
 • Implementeer standaard-securitysettings
 • Stel je eigen achtergrond in per scherm of per groep
Download de Leaflet

Meester Dennis apps

Handige apps voor in de klas

Goed nieuws voor leraren die in de klas graag werken met leuke educatieve applicaties: vanaf nu stellen we 17 van die apps gratis beschikbaar via onze Predia touchscreens Flow, Swift en Ultra plus. Ontwikkeld door de enige echte Meester Dennis, exclusief voor Predia-gebruikers.

Meer over de apps

Predia Essentials

Handige tools voor in de klas

De Predia Essentials zijn 12 webbased educatieve tools voor het interactieve scherm. Ideaal om je leerlingen essentiële vaardigheden aan te leren.

Naar Predia Essentials