Waar te koop

Denk jij erover om een Predia touchscreen of ander product aan te schaffen? Of wil je meer informatie? Dat is mogelijk via één van onze verkooppunten.

Voor welk doel zoek je een oplossing?

Op zoek naar een touchscreen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Voor een optimale samenstelling van producten raden wij een demo aan. Op deze manier krijg je een goede indruk van alle opties en informeren we je over de zaken waar je rekening mee moet houden.

Neem contact op

ONDERWIJS

Ontdek de nieuwe manier van lesgeven

De oplossingen van Predia zijn uitermate geschikt voor het onderwijs. We laten graag de mogelijkheden zien in een demo. Wil je liever direct bestellen? Via de webshop van Heutink en Reinders kan dit rechtstreeks. Let op je dient wel een schoolaccount te hebben voor deze twee webshops.

Neem contact op

ZAKELIJK

Ontdek de nieuwe manier van presenteren

Zakelijke klanten kunnen terecht bij Previder. Previder heeft adviseurs in dienst die helpen bij het inrichten van je boardroom of vergaderruimte. Meer informatie kun je vinden op de zakelijke pagina. Previder geeft regelmatig demonstraties om de functionaliteiten van Predia Zakelijk te laten zien.

Neem contact op

De voordelen van Predia

Wanneer je een touchscreen aanschaft, wil je zekerheid dat je alle functionaliteiten volledig kunt benutten. Dat betekent: gemakkelijk in bediening en betrouwbaar in gebruik. Predia biedt daarom de volgende garanties waar je ons op mag aanspreken.

Wij bewaken de kwaliteit

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties op locatie.

Complete garantie

Op onze touchscreens geven wij standaard 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd. Deze garantieperiode kun je tegen een bescheiden meerprijs uitbreiden tot 5 jaar.

Gratis reparatie op locatie

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. 

Gratis technische inventarisatie

Het installeren van Predia touchscreens doen we zelf, in eigen beheer. We hanteren hiervoor een gunstig vast tarief per scherm, overal in Nederland. Bestel je meerdere schermen tegelijk, dan profiteer je zelfs van een extra voordelig tarief.