Waar te koop

Denk jij erover om een Predia touchscreen of ander product aan te schaffen? Of wil je meer informatie? Dat is mogelijk via één van onze verkooppunten.

Voor welk doel zoek je een oplossing?

Op zoek naar een touchscreen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Voor een optimale samenstelling van producten raden wij een demo aan. Op deze manier krijg je een goede indruk van alle opties en informeren we je over de zaken waar je rekening mee moet houden.

Neem contact op

ONDERWIJS

Ontdek de nieuwe manier van lesgeven

De oplossingen van Predia zijn uitermate geschikt voor het onderwijs. We laten graag de mogelijkheden zien in een demo. Wil je liever direct bestellen? Via de webshop van Heutink en Reinders kan dit rechtstreeks. Let op je dient wel een schoolaccount te hebben voor deze twee webshops.

Waar te koop?

ZAKELIJK

Ontdek de nieuwe manier van presenteren

Zakelijke klanten kunnen terecht bij Previder. Previder heeft adviseurs in dienst die helpen bij het inrichten van je boardroom of vergaderruimte. Meer informatie kun je vinden op de zakelijke pagina. Previder geeft regelmatig demonstraties om de functionaliteiten van Predia Zakelijk te laten zien.

Neem contact op