• Slide 1

Tijd voor een upgrade in vergaderruimtes

Met Predia beschik je over allerlei mogelijkheden om samenwerking met je collega’s naar een hoger niveau te tillen. Denk aan touchscreens, slimme casting en eenvoudige bediening. Je meetings worden met Predia niet alleen slimmer en productiever, maar ook leuker!

Een upgrade voor iedere boardroom

Ontdek de Predia Business lijn

De Predia Touch Ultra beschikt over een Ultra HD 4K scherm. Handig om te weten is dat alle veelgebruikte touchscreensoftware ook compatible zijn met de Predia Touch Ultra. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboardsoftware is de Predia Touch Ultra hét ultieme interactieve touchscreen van nu.

Predia

Ontdek de nieuwe manier van presenteren

Predia Touchscreens

Alle Predia Touchscreens hebben meer dan 3 touchpoorten zodat je bijvoorbeeld een PC, laptop en ScreenShare tegelijk kunt koppelen met behoud van de touch-functie. Het scherm schakelt automatisch mee. Handig voor iedere vorm van presenteren.

Meer over Predia Touch

Kraakhelder geluid

Predia Slim Soundbar

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen. Door de speciaal ontworpen beugel past de soundbar naadloos onder de Predia Touchscreen. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia touchscreens!

BEKIJK ALLE ACCESSOIRES

Deel eenvoudig je presentatie

Een touchscreen is ideaal, maar veel medewerkers betreden nog steeds
de vergaderruimte met hun eigen laptop, tablet of mobiel. Zij willen
graag hun scherm delen op de touchscreen en doen dat het liefste
zonder tussenkomst van verschillende kabels. Met een Screenshareoplossing
deel je je scherm met één klik zonder gedoe met kabels.

Koppel je laptop

Koppel je laptop

Klik op de knop

Klik op de knop

Begin je presentatie

Begin je presentatie


Alle systemen naadloos 
geïntegreerd bij Huiskes-Kokkeler

Hoe richten we de showrooms in met up-to-date informatie, acties en nieuws? Dat vroeg Huiskes-Kokkeler Autogroep zich af. Tijdens de bouw van nieuwe showrooms, wilden men merkgebonden content van Volkswagen, Audi, Škoda en Seat op professionele presentatieschermen tonen. Een absolute must was dat Huiskes-Kokkeler zelf geen omkijken zou hebben naar de schermen en dat deze 24/7 actief zijn. Schermen die op zwart staan zijn namelijk absoluut not done.

Download de klantcase

De 4 voordelen van Predia

VAN PRODUCTIE TOT INSTALLATIE
COMPLETE GARANTIE
GRATIS REPARATIE
GRATIS INVENTARISATIE

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties bij jou op locatie.

Op onze touchscreens geven wij standaard 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd. Deze garantieperiode kun je tegen een bescheiden meerprijs uitbreiden tot 5 jaar.

Toch een probleem met je touchscreen? Bel onze servicedesk, want vaak kunnen wij je op afstand al helpen. Gaat het om een technisch mankement, dan komen wij dat (mits binnen de afgesproken garantietermijn) kosteloos verhelpen bij jou op locatie.

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. Zo weet je zeker dat alles goed werkt.