Zakelijk

Met een Predia touchscreen maak je presentaties bijzonder en breng je samenwerking met collega's naar een hoger plan. Ook zeer geschikt voor slimme casting-oplossingen.

Tijd voor een upgrade in vergaderruimtes

Een upgrade voor iedere boardroom

Ontdek de Predia Business lijn

De Predia Touch Ultra beschikt over een Ultra HD 4K scherm. Handig om te weten is dat alle veelgebruikte touchscreensoftware ook compatible zijn met de Predia Touch Ultra. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboardsoftware is de Predia Touch Ultra hét ultieme interactieve touchscreen van nu.

Predia

Ontdek de nieuwe manier van presenteren

Predia Touchscreens

Alle Predia Touchscreens hebben meer dan 3 touchpoorten zodat je bijvoorbeeld een PC, laptop en ScreenShare tegelijk kunt koppelen met behoud van de touch-functie. Het scherm schakelt automatisch mee. Handig voor iedere vorm van presenteren.

Meer over Predia Touch

Kraakhelder geluid

Predia Slim Soundbar

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een hoogwaardig geluid produceert dat je zal verbazen. Door de speciaal ontworpen beugel past de soundbar naadloos onder de Predia Touchscreen. Het is dé perfecte aanvulling op onze Predia touchscreens!

Bekijk alle accessoires

De voordelen van Predia

Wanneer je een touchscreen aanschaft, wil je zekerheid dat je alle functionaliteiten volledig kunt benutten. Dat betekent: gemakkelijk in bediening en betrouwbaar in gebruik. Predia biedt daarom de volgende garanties waar je ons op mag aanspreken.

Wij bewaken de kwaliteit

Wij ontwikkelen onze touchscreens zelf, mede op basis van vragen en wensen vanuit de markt. We zien streng toe op het productieproces, voeren zeer secure kwaliteitscontroles uit en verzorgen ook zelf de installatie en eventuele reparaties op locatie.

Complete garantie

Op onze touchscreens geven wij standaard 3 jaar on-site garantie. Dit betekent dat bij eventuele gebreken het scherm direct op locatie wordt gerepareerd. Deze garantieperiode kun je tegen een bescheiden meerprijs uitbreiden tot 5 jaar.

Gratis reparatie op locatie

Je wilt niet alleen een topkwaliteit touchscreen, je wilt ook dat het vakkundig en op de meest geschikte plek geïnstalleerd wordt. Om dat te waarborgen, maken we voor de levering een gratis inventarisatie bij jou op locatie. 

Gratis technische inventarisatie

Het installeren van Predia touchscreens doen we zelf, in eigen beheer. We hanteren hiervoor een gunstig vast tarief per scherm, overal in Nederland. Bestel je meerdere schermen tegelijk, dan profiteer je zelfs van een extra voordelig tarief.


Alle systemen naadloos 
geïntegreerd bij Huiskes-Kokkeler

Hoe richten we de showrooms in met up-to-date informatie, acties en nieuws? Dat vroeg Huiskes-Kokkeler Autogroep zich af. Tijdens de bouw van nieuwe showrooms, wilden men merkgebonden content van Volkswagen, Audi, Škoda en Seat op professionele presentatieschermen tonen. Een absolute must was dat Huiskes-Kokkeler zelf geen omkijken zou hebben naar de schermen en dat deze 24/7 actief zijn. Schermen die op zwart staan zijn namelijk absoluut not done.

Download de klantcase